Miting PDL împotriva Guvernului! Ponta hulit de gorjeni! Intră să vezi VIDEO!
Adaugat de admin La 9 Feb, 2014 la 11:05 PM | 764 vizite | Din categoria EVENIMENT | Cu 0 Comenarii
Marimea textului:

Sâmbătă, 8 februarie a avut loc un protest de amploare în București, împotriva guvernării USL. În piaţa de lângă Ateneul Român s-au strâns aproximativ 10.000 de pedelişti, din toată ţara. Numai de la  Gorj , au plecat spre capitală la primele ore ale dimineții in jur de 200 de membri PDL, în frunte cu liderii Dan Vâlceanu și Eduard Berca. Aceștia au dorit să își strige nemulțumirea față de măsurile pe care Guvernul  le-a instituit în ultima vreme și față de primul ministru și totodată deputatul de Gorj, Victor Ponta.Gorjenii au mărșăluit către Guvern  și au scandat lozinci alături de membrii PDL din întreaga țară.

“Nemulțumirea mea cea mai mare este că Victor ponta este deputat de Gorj și de Târgu-Jiu, municipiu pe care noi îl reprezentăm aici. Cel mai mare regret e că acest oraș a putut să dea țării un deputat și ulterior un prim-ministru atât de dezinteresat de toate nevoile acestei țări, de nevoile noastre. Aceasta e cea mai mare nemulțumire a noastră, că acest om, care se dă gorjean, este primul-ministru al României”, a declarat Eduard Berca, președintele PDL Târgu-Jiu

Mitingul a fost condus de preşedintele partidului, Vasile Blaga, dar şi de candidatul democrat-liberal la preşedinţie, Cătălin Predoiu.De asemenea, au fost prezenți Monica Macovei, Anca Boagiu, Roberta Anastase,Traian Ungureanu sau Gheorghe Flutur.Toți au cerut la unison un singur lucru: stoparea hoție, corupției, batjocurii față de popor și demisia liderilor USL, Victor Ponta și Crin Antonescu.

“Cred că nu mai e cazul să reclamăm nimic, cred că e cazul să plece. Au făcut atâta rău în ultimele 20 de luni de când sunt la guvernare în care parcă fiecare zi care trece înseamnă alte și alte lucruri rele făcute românilor. În condițiile în care ai un prim-ministru care nu face nimic altceva decât când oamenii mor, el să joace baschet sau să umble prin diverse restaurante chefuind, lucrul ăsta nu mai poate fi tolerat. Înțeleg că poți să greșești și asta e uman, nu înțeleg să fii rău-intenționat și să conduci această țară. Ponta nici măcar nu e un bun român. “, a declarat pentru GorjMedia Roberta Anastase, fosta președintă a Camerei Deputaților.

Participantii la miting au venit cu pancarte pe care se putea citi: “Ponta nici nu stii cat de Nastase incepi sa fii!”, “USL, dizolvati poporul si alegeti altul!”, “Ponta joaca baschet, Romania la cos”sau  ”Ministrii USL, fala puscariilor!”.

Despre -

Comenteaza-atentie la codul de securitate

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


*

Da-ne un like si afla primul stirile care te intereseaza!